مطالب آموزشی

مطالب آموزشی
مطالب آموزشی
تیم محتوای مزاج سنج

شاخص های تعیین مزاج

1- ملمس:این واژه به معنای وضعیت پوست بدن از دیدگاه معاینه کننده می باشد و خصوصیاتی مانند گرمی سردی و نرمی خشکی آن دال بر وضعیت مزاجی مرتبط بدان می باشد. مهمترین دلالت ملمس بر گرمی سردی و در اولویت

مشاهده متن کامل »»»
مطالب آموزشی
مطالب آموزشی
تیم محتوای مزاج سنج

طبع غذاها رایج

غذای اصلی و کامل برای انسان در مبانی طب سنتی ایرانی شامل این موارد است: نان تهیه شده از گندم خوب که سنگک بهترین انواع نان است ، گوشت گوسفند بره جوان(بین شش ماه تا یکسال)، شیرینی های ملایم و

مشاهده متن کامل »»»
مطالب آموزشی
مطالب آموزشی
تیم محتوای مزاج سنج

انواع مزاج

لازم به ذکر است که اصطلاح چهار مزاج اصلی(صفراوی، بلغمی، دموی و سوداوی) یک غلط رایج است که در بین عموم مشهور شده است وگرنه در منظر طب سنتی ایران مزاج ها نه گروه هستند که شامل 4 گروه مزاج

مشاهده متن کامل »»»
مطالب آموزشی
مطالب آموزشی
تیم محتوای مزاج سنج

مزاج چیست؟

برای دانستن مفهوم مزاج ابتدا باید با تعاریف ارکان آشنا شویم. طبق فلسفه طب سنتی ایرانی تمامی موجودات اعم از انسان و حیوان و نبات و جماد، از چهار عنصر یا رکن تشکیل شده اند که عبارتند از آتش، آب،

مشاهده متن کامل »»»